Доставка


    Доставката на стоки, поръчани от KGPARTS.BG, се осъществява с куриерските услуги на “Еконт” на посочен от Вас адрес на офис на “Еконт”. Цената за доставка на територията на Република България са за сметка на клиента и се заплащат в размер, определен от „Еконт“ съгласно тарифата на „Еконт“ при поръчка на стойност по-ниска от 99 лв. Доставката е безплатна при поръчка на обща стойност равна на или по-висока от 99 лв. Поръчаните стоки се доставят в срок до 3 (три) работни дни след потвърждение, че са налични и в готовност да бъдат изпратени на посочения от клиента адрес за доставка.

 
 
  KGPARTS.BG може да се ангажира с личното изпълняване на доставката само при възможност и изрична уговорка с клиента. Безплатната доставка важи и в случаите, когато е налице изрична уговорка между клиента и KGPARTS.BG поръчката, съдържаща стоки с обща стойност равна на или по-висока от 99 лв. да бъде доставена на адрес в град София от KGPARTS.BG. Когато една поръчка съдържа стоки с обща стойност до 99 лв. и доставката се осъществява от KGPARTS.BG на адрес в рамките на град София се начислява и цена на доставка (разноски по транспортирането на стоката/стоките до посочен от клиента адрес в град София) в размер на 9.90 лв.


     В случай обаче, че клиентът желае доставката да се осъществи от 
KGPARTS.BG в рамките на същия работен ден, в който е сключен договорът за поръчка, цената на доставката е в размер на 24.90 лв.


     Когато е налице изрична уговорка между клиента и 
KGPARTS.BG поръчката (без значение от стойността на стоките, които тя включва) да бъде доставена от KGPARTS.BG на адрес извън град София, се начислява и цена на доставка, която се определя по договаряне между клиента и дружеството в зависимост от разстоянието. В този случай крайната цена, която ще следва да заплати клиентът се формира от цената на стоката/стоките и цената на доставката и включва ДДС.